ایجاد شده توسط مبینی،کیان پیشه، میرشمسی،یارمحمدی
16
درجه بندی نشده
5 سال پیش
مدرک تحصیلی: کارشناسی فیزیک از دانشگاه علوم پایه زنجان کارشناسی مهندسی تکنولوژی تعمیر ونگهداری هواپیما از دانشکده صنعت هواپیمایی کشوری رتبه ۲ کنکور در رشته مهندسی تعمیر و نگهداری هواپیما سوابق کاری: ۶ سال سابقه تدریس دروس ریاضی ، فیزیک و شیمی دبیر پژوهش (مکانیک،هوافضا، مکاسیستم ، گلدبرگ و ...) در مجموعه مدارس قلم چی (سرای دانش) سابقه تدریس فیزیک و ریاضی در مقطع متوسطه دوم و کنکور
کارشناسی ارشد فیزیک پلاسما از دانشگاه علم و صنعت سوابق کاری : 10 سال سابقه تدریس در دانشگاه ها، مدارس ، آموزشگاه ها مدرس تیزهوشان والمپیاد تدریس فیزیک (دهم ویازدهم) دبیرستان ثامن الائمه دبیرستان پسرانه علوی دبیرستان کسری دبیرستان حسان دبیرستان سید الشهدا تدریس فیزیک پایه نهم (تیزهوشان) آموزشگاه های واله تدریس فیزیک پایه نهم (کلاس های آمادگی آزمون – تیزهوشان – نمونه دولتی – وردی مدارس برتر) در دبیرستان های علوی تدریس فیزیک در آموزشگاه های راه خرد، تربیت، چراغ دانش، آیندگان تدریس فیزیک در دانشگاه های آزاد شهرری ، تهران شرق ، ساوه ، قزوین مشاور تحصیلی پیش دانشگاهی دبیرستان پسرانه علوی تالیفات : مولف جزوات درسی فیزیک برای پایه های مختلف دبیرستان
مدرک تحصیلی : دارای مدرک فوق لیسانس زیست شناسی دکتری تخصصی بهداشت سوابق کاری : ٢۵ سال سابقه تدریس در مدارس و دبیرستان های منطقه ٢ و١ و دبیرستان نمونه دولتی علیمحمدی منطقه ٢ داور منطقه ای جشنواره خوارزمی و مسابقات آزمایشگاهی مشارکت در بازبینی کتاب زیست شناسی پایه دوازدهم
مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشد پترولوژی سوابق کاری : بیش از 26 سال سابقة تدریس در مدارس و آموزشگاه های مناطق مختلف شهر تهران از جمله مدارس غیرانتفاعی نظیر علامه طباطبایی، سروش، ثامن الائمه، فرجاد، صبح دانش و شعب مختلف آموزشگاه علوی
معلم آنلاین کتاب علوم را به چهار بخش فیزیک ، شیمی ، زیست شناسی و زمین شناسی طبقه بندی کرده است که مقابل عنوان هر فصل مشخص شده است . که هر فصل توسط اساتید مجرب تدریس می شود در انتهای هر فصل نمونه سوال برای سنجش شما همراه با پاسخنامه آمده است .
فصل 1: مخلوط و جداسازی مواداگر به محیط اطراف خود به دقت نگاه کنید، مواد گوناگون و متنوعی را میتوانید ببینید.برخی از این مواد فقط از یک نوع ماده تشکیل شده اند؛ اما بعضی دیگر از دو یا چند ماده به دست آمده اند. بیشتر موادی که ما در زندگی ما آنها سر و کار داریم، از دو یا چند ماده تشکیل شده اند. این مواد، مخلوط نامیده میشوند.در این فصل با مخلوطها و برخی روشهای جداسازی آنها آشنا میشوید و با مفاهیمی از قبیل «مواد خالص» ، «مخلوط» ، «همگن» ، «ناهمگن» و «محلول» آشنا میشوید و به سوالاتی از قبیل «چه مقدار حل شونده را میتوان در آب حل کرد؟» پاسخ میدهید.
فصل 2: تغییرهای شیمیایی در خدمت زندگیهمه مواد، انرژی شیمیایی ذخیره شده دارند؛ به طوری که در اثر تغییرهای فیزیکی و شیمیایی، انرژی آنها تغییر میکند. چگونه میتوان از انرژی ذخیره شده در مواد، استفاده کرد؟ آیا میتوان انرژی شیمیایی مواد را به انرژی الکتریکی و گرمایی تبدیل کرد؟در علوم هفتم آموختید که مواد، انرژی شیمیایی دارند. وقتی یک ماده، دچار تغییر شیمیایی یا فیزیکی میشود، انرژی شیمیایی آن تغییر میکند. به نظر شما، چگونه میتوان نشان داد که در هر تغییر شیمیایی، انرژی آزاد یا مصرف میشود؟سوختن مواد را باید مهار کرد؛ زیرا در غیر این صورت، نمیتوانیم از انرژی شیمیایی آزاد شده آنها به درستی استفاده کنیم. حتی گاهی ممکن است سوختن گسترش یابد؛ به طوری که مهار کردن آن از دست ما خارج شود که در آن صورت، خسارتهای زیادی به بار میآورد؛ برای نمونه، آتش سوزی در جنگلها، مزارع، کارخانهها و... نتیجه سوختن مهار نشده است. در کشور، سالانه شاهد آتش سوزی گستردهای در جنگلها هستیم که باعث از بین رفتن ریههای تنفسی ایران میشوند.
فصل 3: حدود ۱۵۰ سال قبل دانشمندان اعتقاد داشتند اتم کوچکترین ذره تشکیل دهنده ماده است. با پیشرفت علم و فناوری ،دانش و پژوهش گسترش یافت و اطلاعات بیشتری به دست آمد. این اطلاعات نشان داد اتم ها نیز از ذره های کوچکتری ساخته شده اند. در این فصل به دنیای درون اتم ها می رویم و با ذره های تشکیل دهنده اتم ها و نقش آنها در رفتار و خواص ماده آشنا می شویم. در این فصل با مفاهیمی از قبیل نشانه های شیمیایی عناصر در جدول مندلیف ، مدل اتمی بور و ایزوتوپ ها،عدد اتمی و جرمی آشنا می شوید.
فصل ۴: در این فصل درباره یکی از دستگاه های مهم بدن که در تنظیم فعالیتهای بدن نقش مهمی دارد یعنی دستگاه عصبی می باشد با بخش های مختلف این دستگاه و عملکرد آن آشنا می شوید همچنین با یاخته عصبی نیز آشنا می شوید.
فصل 5 : در این فصل باحواس مختلف در انسان و دستگاه حرکتی ماهیچه و استخوان و مفصل آشنا می شوید.
فصل 6 : با دستگاه هورمونی انواع هورمون ها و وظایف آنها در بدن و غدد ترشح کننده هورمون آشنا می شوید.
فصل 7 : در این فصل نحوه وراثت صفات، هسته سلول و مولکول دنا و انواع تقسیم سلول تدریس می شوید.
فصل 8: در این فصل در ارتباط با انواع تولید مثل غیر جنسی و جنسی آشنا می شوید و فرایند لقاح تعریف می شود و سپس با تولید مثل در گیاهان گلدار آشنا می شوید.
فصل 9: در عصر حاضر شناخت اصول الکتریسیته و بکارگیری آن برای ایمنی، رفاه و آسایش انسان اهمیت فراوان دارد. به همین دلیل در این فصل با الکتریسیته و کاربردهای آن بیشتر آشنا می شوید.
فصل 10: امروزه بسیاری از وسایل الکتریکی با استفاده از خواص مغناطیسی طراحی و ساخته شده و کار می کنند. در این فصل با آهن ربا، روش های ساخت آن، عوامل مؤثر بر خاصیت مغناطیسی آهن ربا و نیز نحوۀ عملکرد موتور الکتریکی آشنا می شوید.
فصل 11: در این فصل با کانی ها به عنوان اجزای سازندۀ سنگ ها و نیز ویژگی ها و انواع کانی ها، راه های تشکیل، روش های شناسایی کانی ها، طبقه بندی و انواع کانی ها و ... آشنا خواهید شد.
فصل12: در این فصل با روش تشکیل، انواع و کاربرد سنگ های مختلف آشنا می شوید.
فصل13: در این فصل با انواع سنگ ها، چگونگی تشکیل آن ها، چرخۀ سنگ، نحوۀ تشکیل خاک و نیز عواملی که باعث تغییر، هوازدگی و فرسایش سنگ ها می شوند؛ آشنا می شوید.
هنوز رتبه دهی نشده است...
{{review.comment}}